lauantai 2. toukokuuta 2009

jatkoaika voitto suomelle, tänään kamppailu valkovenäjää vastaan!

niin siinä sitten vain kävi, että suomi otti kuin ottikin odotetun voiton slovakiasta, jatkoajan jälkeen vasta tosin. sami kapanen nousi tänään esiin ja viimeisteli suomen molemmat maalit ja peli oli selvä. nummelin syötti niin maukkaan nappisyötön ensimmäiseen, että siitä ei saanut erehtyä. erehtyminen tuli kuitenkin aivan kolmannen erän lopussa, kun jarkko immonen heitti kiekkoa maalille ja s kapasella oli tyhjä häkki edessään. no ohihan se meni ja jatkoajalle mentiin, kunnes kapanen iski niskalan reboundin sisään ja piti suomen unelmaa lohkovoitosta yhä elossa. muuten ei mikään kovin hyvä peli suomelta, heti kun suomi alkaa pelamaana on muut hädässä, mutta yleensä koko ensimmäinen erä menee pelaajilta vaan surffaillessa kentällä. hurjahanneksenkin motivaatio oli eilen aivan kadoksissa ja miestä ei paljon ratkaisuhetkillä kentällä nähtykkään. pekka rinne pelasi taas oivan pelin ja toivon mukaan saa jatkaa maalissa tänäänkin. tänään suomi kohtaa siis valkovenäjän klo 2100 alkavassa ottelussa. nyt on pakko ennustaa suomelle suurta voittoa, veikkaus on 4-0 suomelle. saas nähä miten käy!