torstai 26. kesäkuuta 2008

saksahan voitti ja meni finaaliin

saksa vei huippujännittävän kamppailun lopulta siis 3-2 ja lähetti turkin kohti kotia. pelin piti olla läpihuutojuttu, mutta saksa oli varsinkin ensimmäisellä puoliajalla välillä helisemässä. saksa teki 2-1 johtomaalin vain 10 minuuttia ennen pelin loppua, ja turkin piti olla jo kaatunut. turkki kuitenkin tasoitti ja oli jälleen lähellä yllätystä, kunnes philip lahm aivan ottelun lopussa teki turkkilaisen tempun ja pisti saksan 3-2 johtoon. tällä kertaa turkki ei enää toipunut ja niin saksa matkasi finaaliin. paljon ei ottelusta ole kerrottavaa, sillä kuvalähetys oli pitkään aikaa poikki ja asia jäi kyllä painamaan mieltä. toivottavasti tänään nähdään sitten koko peli, kun espanja kohtaa venäjän. arshavin on jo lähellä fs barcelonan kanssa pestiä, ja onnistuminen tänään sinetöisi varmasti kaupat, mutta espanja aikoo laittaa kovasti hanttiin. en tiedä kyllä yhtään miten käy, mutta veikkaanpahan nyt että espanja matkaa finaaliin. katsotaan illalla, miten käy.