tiistai 23. helmikuuta 2010

suomi vs ruotsi 0-3


Vaikka Ruotsi nappasi Suomi-voiton myötä C-lohkon voiton, jatko-ohjelmaa se ei sinikeltaisille tee helpoksi. Puolivälierissä vastaan asettunee Slovakia ja mahdollisessa välierässä Venäjä tai Kanada.

Suomen reitti finaaliin vaatisi todennäköisesti Tshekin ja USA:n kaatamista.

- Ehkä se oli Suomi, joka tällä kertaa pelasi fiksusti, Ruotsin päävalmentaja Bengt-Åke Gustafsson sanoi Aftonbladetissa.

Toisessa iltapäivälehdessä Expressenissä Peter Forsberg sanoi, että Suomen peli näytti "viekkaalta". Suomen kippari Saku Koivu kiisti epäilyt tahallisesta häviöstä jyrkästi.

- Ei. Emme tehneet sitä, minkä Ruotsi teki Torinossa (hävisi tahallaan Slovakialle ja sai helpomman jatko-ohjelman). Tästä ei ollut mitään puhetta ennen ottelua, voin varmistaa sen. Me halusimme voittaa tämän matsin, Koivu sanoi lehdelle.

noniin, pelkkää taktiikkaa siis ja tahallinen häviö, helpommat vastustajat matkalla finaaliin! hyvää taktikointia, nyt ne pelit vasta alkavat! seuraava peli siis torstain aamuyönä, joko latviaa tai tsekkiä vastaan ja se on sitten kerrasta poikki ja kotiin. ruotsi peli unohdettu ja toivottavasti kipperi jatkaa maalilla, ei muuta kuin tsekin kaatoon, veikkaan tulokseksi 3-2 voittoa!

Ei kommentteja: